Jeg trives ikke her, Jeg har det ikke bra her

Jeg har ikke hatt det bra i livet mitt og jeg har det fortsatt ikke bra, noen dager er litt bedre enn andre. Noens liv kan se perfekt ut på utsiden, men du vet ikke hvordan noens liv er på innsiden.

Jeg bor fortsatt hjemme hos en av mine foreldre og sannheten er at jeg trives ikke her å har det ikke bra her (jeg vil bare flytte ut herfra.) Men det hjelper litt å snakke med søskene mine. Jeg har begynt å se på leiligheter men det er ikke enkelt å finne seg en leilighet hvor man vil trives og som ikke koster så veldig mye, jeg har sett at det har blitt dyrere.

Jeg vil egentlig bo oppe i verdensrommet men det går ikke?, ellers vil jeg bo på en seilbåt men jeg kan ikke seile, så derfor ser jeg heller på leiligheter og håper at jeg finner en leilighet fordi jeg orker ikke/klarer ikke å bo her mer.

- Ellie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ellie Summer

Ellie Summer

22, Nøtterøy

If you can't say something nice, don't say nothing at all. I like to share my photos of landscapes and night skies on social media, but I do not like when some people copy others' photos without permission or taking credit for someone else's photo, I have only experienced that someone has tried to take credit for my photos and I do not like it! All photos and videos are taken by me, do not copy my photos and videos without my permisson.

Kategorier

Arkiv

hits